Saturday, April 17, 2010

SaRdiNe bUnS

tak kembung sangat huhuhu lame sgt peram...
Salam semua...bun nie dibuat pd hari yg same wat cheese bread yg mkn ramai2 tue...tp xsempat nk hidang kt sume...kwn2 campbelltown, evandale n adilah jek yg mkn hehehe....tak bape jd sebenarnyer nie sbb biar lame sgt doh naik so jd lembut sgt smpai terkeluar2 inti tuh..pastu last2 dh malas nk wat doh kecik2 tu main lipat jek mcm karipap giant...ingatkan dh tak laku dh org mkn...tup2 sok pagi tgk dlm bekas sudah licin dibaham rakan2...hahaha kelakar betol diorg nie mmg suke mkn...suke tgk org mkn hasil tgn kite =)

OK lah care2 nk wat bun nie same jek mcm resepi sblm nie...gune resepi k.nor n care ixora mcm previous N3 nie...kalu tak tau rujuk sini...after dh uli doh tue bahagikan pd 25g/each then msukkan inti then br biar naik sejam..then bakar mcm biase =)

hahah nie la terkeluar pastu hitam giler oven panas sgt kot huhu tapi licin jek sume abis....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails